HemAbonnemang › 6 månader abonnemang

6 månader abonnemang

8 500 SEK
Ex moms
Antal
✓ Omedelbar tillgång

Beskrivning

Dokument

Åtkomst till Scandinavian Farmers alla undersidor under 6 månader

Perioden startar direkt vid beställningen och fortsätter därefter löpande i 6 mån. Faktura skickas till anmälande e-postadress om inget annat anges.

Abonnemanget förlängs automatiskt efter perioden slut om du inte meddelar annat. Du kommer 14 dagar innan periodens slut få en påminnelse om förlängningen och kan då givetvis välja att avluta eller byta typ av abonnemang.

Abonnemanget är personligt och får inte delas. Däremot kan du lägga till upp till tre användare inom företaget genom att meddela namn och e-postadresser till info@scandinavianfarmers.com.

Målet är att förse dig som lantbrukare med den information du behöver för att ta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Allt av intresse från odling till handel och marknad. Denna digitala plattform är nytänkande med allt kopplat till växtodling. Information om vad som händer i fält, marknad, våra inköp och försäljningsstrategi/rekommendation ihop med digital rådgivning i fält (VÄXTAB-modellen) samt Väderprognoser och enormt mycket mer.

Här följer du VÄXTAB, Erik Sundell, vårt Lantbruksväder 2.0 och mycket mer. En hemsida med en nivå utöver det vanliga.
Kontakta oss
info@scandinavianfarmers.com
072-74 23 123 Ann
Vanliga frågor
Länk till svar på vanliga frågor
Besök och Leveransadress
Söroset Sörosets Gård
543 94 Tibro
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer